diensten Stucwerk

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En ook al uw schilderwerkzaamheden.

Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij M.E. Afbouw in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere:

Glad stukadoorswerk

Bij de afwerking van het stukadoorswerk kunt u kiezen voor glad pleisterwerk.
Een techniek die wanden en plafonds een luxe uitstraling geeft. Wij kunnen uw wanden/plafonds behang klaar en saus klaar maken zodat zij gereed zijn voor de vervolgbewerking.

Spachtelputz

Met de techniek Spachtelputz worden uw wanden voorzien van sierpleister. Dit geeft uw wanden een mooie korrelstructuur waarbij de dikte afhankelijk is van uw wensen. Sierpleister is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren.

Schuurwerk

Het aanbrengen van schuurwerk vereist kennis en expertise, wij hebben dit in huis.
Het resultaat is een korrelig uitziende oppervlakte met een draaiende schaduwwerking. Uw plafond is volledig afgewerkt en hoeft niet meer geschilderd te worden.

Lijstwerk

ME-afbouw kan een klassieke of moderne inrichting een extra tintje geven door het aanbrengen van lijstwerk. Wij kunnen lijsten, rozetten, ornamenten of bogen op perfecte wijze aanbrengen.

Ook buitenshuis verrichten wij diverse werkzaamheden. Diverse soorten cementgebonden producten van hoogwaardige kwaliteit kunnen prima worden gebruikt om buitenmuren, gevels, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden te behandelen. De bewerkte oppervlaktes kunnen verder worden afgewerkt met afwerkpleisters, sierpleisters of schilderwerk.

Met buiten stukadoorswerk slaat u twee vliegen in een klap: uw woning of pand krijgt een vernieuwd uiterlijk en tegelijkertijd isoleert u met deze techniek het pand.